torsdag 20 december 2018

Julhälsning


Ärade medlem!
Allra först: Tusen tack till vi alla som var med och kämpade på gator och torg, och inte minst i valstugan, i 2018 års val!

Nu går 2018 mot sitt slut. Det har varit ett väldigt spännande år där vi moderater fått vara med och se (S), (C) och (L) fortsätta regera här i vår kommun. Vi moderater är ändå rätt så glada; vi lyckades få ännu ett mandat i kommunfullmäktige, och vi lovar att förbli en stark, klar och tydlig opposition i Karlskrona kommun.

Och så har vi alliansen i landstinget – eller Region Blekinge, som det heter från årsskiftet. Efter sååå många år med S-styre blir det nu dags för borgerligt ledarskap med (M) i spetsen, och med Birgitta Ståhl som ordförande för regionfullmäktige och Alexander Wendt som regionråd – fantastiskt!

På riksplanet har partierna som bekant ännu inte lyckats med att pussla ihop en godkänd regering. Men processen är verkligen inte över och arbetet fortskrider så sakteliga framåt. Kanske finns det fortfarande hopp för en alliansregering med Ulf Kristersson i spetsen - vem vet?

Strax går vi in i den förhoppningsvis fridefulla julen och också ett nytt 2019. Vi i Karlskrona Moderatförening ber att få önska Dig och de Dina en riktigt

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Karlskrona Moderatförening
Birgitta Ståhl, ordförande
Pål Wetterling, vice ordförande